Even Voorstellen Fred Stolwijk b.v. gevestigd aan de Denemarkenlaan nr. 5 is een toeleveringsbedrijf voor de tuinbouw gespecialiseerd in gebruikte materialen. Ons bedrijf is begonnen in 1988 in een loodsje van 200m˛ aan de Boskoopseweg met als “grote” aankoop alle losse materialen van het oude proefstation voor de boomkwekerij welke gevestigd was aan de Valkenburgerlaan. 

In 1992 verhuisd naar de Molenkolk in Boskoop waar we 1500mtr overdekte opslag realiseerde in de vorm van een loods en kas en in 1995 het eerste stuk grond aangekocht op het ITC aan de Belgiëlaan.
Na verkoop van dit perceel aan fa. Deltafresch zijn wij in 1999 neergestreken op onze huidige locatie Denemarkenlaan 3-7.  Hier beschikken wij over ruim 7000m˛ opslagruimte waar een niet te beschrijven variatie aan materialen staan van specifieke machines voor de tuinbouw, ijzer en staal, aluminium profielen, elektriciteits-materialen, bevestigingsmaterialen, etc etc.  Heeft u wat tijd over kom eens vrijblijvend langs, en verbaast u over onze sortering en voorraad.